Dinobusters haalt QFor label

  • by

Toegegeven, je moet een beetje prettig gestoord zijn om jezelf als klein bedrijf te laten auditeren. Maar we hebben het gedaan. Waarom? Wel, omdat we geloven dat een strenge, onafhankelijke blik ons kan uitdagen de lat telkens wat hoger te leggen. Daarnaast merken we ook dat steeds meer klanten graag een garantie hebben op kwaliteit en via zo’n audit is dat natuurlijk makkelijk aantoonbaar.

Wat is QFor nu eigenlijk?

QFor is een Europees kwaliteitslabel uniek voor de learning -en consultingmarkt. De audit screent al je bedrijfsprocessen en kijkt hoe klantgericht je bent als organisatie. Er is een databank van alle QFor gelabelde bedrijven zodat je makkelijk kunt zien wie er allemaal volgens deze kwaliteitsnorm aanwezig is.

Dankjewel, overheid

Het feit dat we geslaagd zijn voor deze audit hebben we grotendeels te danken aan onze ervaring bij de overheid. Zowel Elke als Nancy waren destijds in hun functie sterk bezig met het uitbouwen van processen die leiden naar een klantvriendelijke dienstverlening. Die ervaring komt nu goed van pas in ons bedrijf. Je moet namelijk erg bewust en vakkundig hiermee bezig zijn om tot een goed resultaat te komen en voor een klein bedrijf is dat niet evident. Het vergt veel discipline, toewijding en…tijd.

Een attitude van voortdurend verbeteren

Met het behalen van het QFor label wordt de attitude om voortdurend te verbeteren bij Dinobusters flink aangescherpt. De audit vraagt namelijk om tussentijds acties op te nemen en na drie jaar ga je terug door de volledige scan. Wat staat er het komende jaar op onze verbeter-lijst? In eerste instantie gaan we inzetten op een beter evaluatiesysteem met onze klanten. Dat gebeurde in het verleden nogal ad hoc en zal nu meer gestructureerd aangepakt worden. We zijn er in elk geval klaar voor om te blijven excelleren in wat we doen!

Meer weten over QFor? Bekijk gerust de website voor meer info.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.