Klare communicatie en sterk HR

Haal het beste uit je onderneming

Wist je dat de meeste reorganisaties mislukken door een slechte communicatie en een beperkt HR beleid? Dinobusters zorgen ervoor dat er bij elke verandering in organisaties goed gecommuniceerd wordt en dat de HR processen terug op punt staan. Op die manier verloopt de verandering sneller en is iedereen mee. Medewerkers die een goede culturele fit vormen met de organisatie zijn namelijk gemiddeld 40% productiever. Haal het beste uit je onderneming en durf investeren in de toekomst.

Ben je een KMO? Geniet dan van een flinke korting op onze diensten via de KMO-portefeuille. Neem nu nog contact op voor meer informatie of een afspraak!

Meer klanten en gelukkige medewerkers

Om te kunnen overleven in een snel veranderende omgeving, is het belangrijk om relevant te blijven voor je klanten en medewerkers te hebben die weten hoe ze met verandering kunnen omgaan. Daarom gaan we in elk traject zowel met de klanten als de medewerkers aan de slag. We organiseren een customer journey om te begrijpen wat de verlangens en de noden zijn van je klanten om vervolgens de interne processen van de organisatie daar volledig op af te stemmen. Je krijgt een groep van ambassadeurs in de organisatie die mee het bedrijf klaarstomen voor de toekomst.

Wat mag je precies verwachten? We gaan in totaal 5 dagen aan de slag verspreid over een half jaar om de juiste mindset en strategie uit te werken. Met een groepje van 10 tot 20 medewerkers maken we een straf team van ambassadeurs. Na dit traject is er een verbeterde communicatie in de organisatie, zal je intern tijd winnen om dingen gedaan te krijgen, de sfeer wordt beter en de cultuur begint goed te zitten. Uiteindelijk resultaat is een team van productievere medewerkers die met goesting komen werken.