Change management

The Sky's The Limit

Haal het beste uit je organisatie

Dinobusters zorgen ervoor dat er bij elke verandering in organisaties goed gecommuniceerd wordt en dat de HR processen terug op punt staan. Op die manier verloopt het change management sneller en is iedereen mee. Medewerkers die een goede culturele fit vormen met de organisatie zijn namelijk gemiddeld 40% productiever. Haal het beste uit je organisatie en durf investeren in de toekomst.

Stap voor stap werken we aan een inspirerende visie en de organisatie komt in beweging. De route naar tevreden medewerkers én klanten.

Tevreden klanten, betrokken medewerkers

Om te kunnen overleven in een snel veranderende omgeving, is het belangrijk om relevant te blijven voor je klanten. Als je jezelf als organisatie kunt aanpassen aan de noden van de klant, dan heb je niet alleen een grotere kans om relevant te blijven met je dienstverlening, maar zorg je er indirect ook voor dat medewerkers meer gemotiveerd zijn om te werken. Om dit op een succesvolle manier te doen, moet iedereen in de organisatie in staat zijn om met verandering om te kunnen gaan. De meeste mensen houden niet van verandering, dus dat vergt een grote inspanning op vlak van cultuur en attitude. Daarom gaan we in elk traject zowel met de klanten als de medewerkers aan de slag. We organiseren een customer journey om te begrijpen wat de verlangens en de noden zijn van je klanten om vervolgens de interne processen van de organisatie daar volledig op af te stemmen. Je krijgt een groep van ambassadeurs in de organisatie die mee de organisatie klaarstomen voor de toekomst. Change management is geen lege doos, maar een boeiende reis naar een organisatie die er elke dag staat voor haar klanten. 

Wat mag je precies verwachten? Na een intake stippelen we een traject uit waarbij je organisatie zowel training als coaching krijgt om je bedrijfsprocessen en strategie op de rails te krijgen. We hebben een sterke hands-on mentaliteit en gaan dus snel over naar de actie. Contacteer ons gerust voor een afspraak.