Business coaching

Wist je dat de meeste reorganisaties mislukken door een slechte communicatie? Dinobusters zorgen ervoor dat er bij elke verandering in organisaties goed gecommuniceerd wordt. Op die manier verloopt de verandering sneller is iedereen mee. Ben je een KMO? Geniet dan van een flinke korting op onze diensten via de KMO-portefeuille. Neem nu nog contact op voor meer informatie of een afspraak!

ONZE AANPAK

We starten met een intake waarbij we de tijd nemen om te luisteren naar de uitdagingen van je organisatie. Waarom is het nodig te reorganiseren en waar loop je tegenaan. Daarna volgt een moment van analyse. We spotten de trends in je sector en bekijken de projecten in je bedrijf. Zo hebben we zicht op wat er op je af komt en wat er reeds gebeurd is. We vormen een groep van ambassadeurs: enthousiastelingen in je organisatie die mee de verandering kunnen trekken, ook als wij terug weg zijn.Nu is het tijd om de reorganisatiestrategie uit te werken (design) en verder helder te krijgen. We geven er de voorkeur aan om dat samen met stakeholders en klanten te doen. 

Zij weten namelijk het best wat hun noden zijn en hoe we dit kunnen matchen met je verandertraject. Het ‘waarom’ van de verandering wordt duidelijk. De reorganisatiestrategie wordt meteen vertaald naar een communicatiestrategie. Zowel intern als extern maken we een helder plan zodat het volledige traject gedragen en begrepen is. Tijd voor actie! Alles krijgt vorm in een projectplan en we reiken slim projectmanagement aan om alles te doen landen. Je krijgt coaching onderweg om te slagen in de missie.