Klare taal

Organisaties in volle verandering hebben nood aan klare taal. Ben je bezig een website aan het maken of ben je op zoek naar iemand om artikels te schrijven? We schrijven zowel voor websites als voor offline drukwerk en maken elke tekst een plezier om te lezen.  We hebben vooral ervaring met teksten in een professionele context en kunnen makkelijk meedenken met de opdrachtgever. Voor online communicatie maken we de teksten niet alleen klaar voor SEO, maar bekijken ook de reputatie op de sociale media en geven advies om dit te verbeteren. 

COPYWRITING MET ZORG

SEO

Als we schrijven voor websites dan zorgen we ervoor dat die volledig afgestemd zijn op SEO. We zoeken via Google Analytics de juiste trefwoorden zodat onze teksten de kansen op de vindbaarheid door de klant vergroot.

Klantvriendelijk

Al onze teksten zijn klantvriendelijk en inspirerend. We gebruiken een creatieve, laagdrempelige schrijfstijl zodat elke lezer de teksten goed kan vatten.

Gestructureerd

Onze teksten zijn vlot leesbaar door de logische structuur en opbouw. We slagen erin om complexe gegevens eenvoudig voor te stellen.