Diensten

Dinobusters zijn straf in het begeleiden van grote organisaties in hun transformatie. Samen met de klanten en de medewerkers ontwerpen we een visie die inspireert, werken we strategieën uit om de droom waar te maken en tonen we hoe elke medewerker ambassadeur kan zijn van je organisatie. Communicatie, HR en strategie krijgen een ideale mix om organisaties terug op het spoor te zetten.

Wil je als verantwoordelijke binnen je organisatie graag een gratis gesprek met de Dinobusters, waarbij we mee kijken naar de uitdagingen van jouw organisatie? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren!

Consultancy met de “C” van connectie

dreamstime_xs_56298511

Dinobusters zijn geen gewone consultants. Het zijn partners in crime om verandering in organisaties te doen lukken door de kracht te gebruiken die aanwezig is op de werkvloer. We verbinden mensen met elkaar om de organisatie te doen bewegen. We werken telkens op maat en hangen niet vast aan standaard modellen. Elke klant krijgt een persoonlijke oplossing en een pak aan inzichten om na het vertrek van de Dinobusters verder te kunnen schrijven aan het verhaal van de organisatie.

 

Opleidingen en coaching die inspireren en confronteren

dreamstime_m_55812138

Dinobusters inspireren door opleidingen en interactieve workshops die op een korte, maar krachtige manier oplossingen aanreiken. Elke lezing krijgt een persoonlijke toets en het publiek kan ook getrakteerd worden op extra gadgets (Dinobuster Magazine, toolboxen,…) – die door onze klanten bijzonder worden gesmaakt.

 

Een aantal voorbeelden van opleidingen die we aanbieden:

  • Tijd -en energiemanagement
  • Omgaan met verandering
  • Loopbaancoaching
  • Sociale media slim inzetten
  • Communicatie (intern en extern)

Via onze online shop kun je ook een toffe, laagdrempelige training boeken om je eigen toekomst te maken. We bieden ze online aan, maar ook fysiek op een inspirerende locatie. Ontdek hier meer voor praktische details.

Copywriting

dreamstime_m_28018911Met een grote liefde voor de taal schrijven we teksten voor bedrijven. De inhoud van een website boeiend houden, een artikel voor een magazine of sociale media stofferen van leuke weetjes. We hebben ervaring met het opmaken van teksten voor diverse sectoren (chemische sector, financiële en juridische diensten, lifestyle, overheden, management,…).

 

%d bloggers liken dit: