Diensten

Dinobusters zijn sterk in het begeleiden van organisaties en mensen die op de één of de andere manier in verandering zijn. Een organisatie die haar diensten klantvriendelijker wil maken. Een medewerker die eraan denkt een nieuwe job te doen. Allemaal boeiende en moeilijke processen. Laat je begeleiden om je eigen toekomst te maken en terug aan het stuur te staan. Ontdek op deze site ons aanbod voor zowel bedrijven als particulieren. Bedrijven kunnen bij ons genieten van de KMO-portefeuille. Neem contact op voor meer informatie

Aan het stuur
AAN HET STUUR VAN JE LEVEN  Lig je  in de knoop met je loopbaan of de manier waarop je leven tot nu toe verloopt? Heb je het gevoel geleefd te worden en wil je hulp om terug in de cockpit van je eigen leven en loopbaan te zitten? Ontdek dan onze inspirerende workshops en de mogelijkheden om via loopbaancheques coaching te krijgen.

 

 

Aan het stuur organisatie
AAN HET STUUR VAN JE BEDRIJF Bedrijven helpen we op weg naar hun gedroomde werkvloer en we geven organisaties de zichtbaarheid die ze verdienen. HR, communicatie en psychologisch inzicht over verandering zijn de belangrijkste sleutels waar we rond werken.

Contacteer ons met al je vragen:

mail.png info@dinobusters.be

call_318-62507.jpgNancy: 0491 96 68 12

call_318-62507.jpgElke:  0495 75 17 94

33428-200Inschrijven voor onze nieuwsbrief doe je hier

 

%d bloggers liken dit: