Aan het stuur van je leven

2017-05-29 10.55.44We starten ons verhaal in 2016. We hadden de knoop doorgehakt om ons statuut als ambtenaar in te ruilen voor dat van zelfstandige. We begonnen ons eigen bedrijf om te kunnen doen wat we het liefste doen: mensen verbinden met elkaar en terug met energie in het leven laten staan. De weg ernaartoe was met vallen en opstaan, en tegelijk zo boeiend. We verzamelden onze levenslessen met heel wat anderen in het boek ‘Aan het stuur van je eigen leven’ om zo iedereen te inspireren om zelf CEO van je eigen leven te worden. Ook wij lieten ons coachen, helpen, begeleiden. Vanuit onze ruime ervaring en kennis helpen we jou ook graag op weg. Je kunt bij ons terecht voor een loopbaanbegeleiding en voor enorm boeiende workshops in kleine groepjes om jouw dromen te ontwerpen en waar te maken.


Workshops “Aan het stuur van je eigen leven”: Via onze online shop kun je een toffe, laagdrempelige training boeken om je eigen toekomst te maken. We bieden ze online aan in de vorm van een coachingstraject via mail, maar ook fysiek op een inspirerende locatie. Ontdek hier meer voor praktische details. Check ook onze kalender voor ons open aanbod om aan te sluiten bij een groep.

Loopbaancoaching via loopbaancheques: Samen met onze partner Aures werken we ook met loopbaancheques zodat je aan een heel voordelige prijs bij ons steun kunt vinden om jouw gedroomde job waar te maken.  Hoe gaat dit in zijn werk? Via de website van VDAB kan je loopbaancheques bestellen en je betaalt slechts 40 euro voor 4 uur coaching (ter waarde van 500 euro). Boek samen met ons een afspraak in door een mailtje te sturen naar info@dinobusters.be  en we gaan aan de slag.


Contacteer ons met al je vragen:

mail.png info@dinobusters.be

call_318-62507.jpgNancy: 0491 96 68 12

call_318-62507.jpgElke:  0495 75 17 94

33428-200Inschrijven voor onze nieuwsbrief doe je hier