Aan het stuur van je organisatie

Dinobusters hebben ruime ervaring opgebouwd om organisaties terug op het spoor te krijgen. We zetten zowel de medewerkers als de leiding aan het stuur van de organisatie zodat elkeen deel uitmaakt van het verhaal en zich mee verantwoordelijk voelt. We geven krachtige inzichten en praktische toepassingen om je communicatie en HR af te stemmen met de visie en de dromen van organisaties.

We begeleiden  organisaties en mensen in hun transformatie. Samen met de klanten en de medewerkers ontwerpen we een visie die inspireert, werken we strategieën uit om de droom waar te maken en tonen we hoe elke medewerker ambassadeur kan zijn van je organisatie. Communicatie, HR en strategie krijgen een ideale mix om organisaties terug op het spoor te zetten. 


Opleidingen en coaching

dreamstime_m_55812138

Dinobusters inspireren door opleidingen en interactieve workshops die op een korte, maar krachtige manier oplossingen aanreiken. Elke lezing krijgt een persoonlijke toets en het publiek kan ook getrakteerd worden op extra gadgets (Dinobuster Magazine, toolboxen,…) – die door onze klanten bijzonder worden gesmaakt. Waarover kunnen wij enthousiast opleidingen en coaching geven?

  • Slimmer communiceren op de werkvloer
  • Aan de slag met het nieuwe werken
  • Digitale transformatie
  • Verandering
  • Loopbaanbegeleiding

Doorblader onze online brochure met een greep uit ons opleidingsaanbod:
Een greep uit ons aanbod voor bedrijven: Doorblader onze online brochure met een greep uit ons opleidingsaanbod:


Consultancy met de “C” van connectie

dreamstime_xs_56298511

Dinobusters zijn geen gewone consultants. Het zijn partners in crime om verandering in organisaties te doen lukken door de kracht te gebruiken die aanwezig is op de werkvloer. We verbinden mensen met elkaar om de organisatie te doen bewegen. We werken telkens op maat en hangen niet vast aan standaard modellen. Elke klant krijgt een persoonlijke oplossing en een pak aan inzichten om na het vertrek van de Dinobusters verder te kunnen schrijven aan het verhaal van de organisatie.


Copywriting

dreamstime_m_28018911Met een grote liefde voor de taal schrijven we teksten voor bedrijven. De inhoud van een website boeiend houden, een artikel voor een magazine of sociale media stofferen van leuke weetjes. We hebben ervaring met het opmaken van teksten voor diverse sectoren (chemische sector, financiële en juridische diensten, lifestyle, overheden, management,…).


Contacteer ons met al je vragen:

mail.png info@dinobusters.be

call_318-62507.jpgNancy: 0491 96 68 12

call_318-62507.jpgElke:  0495 75 17 94

33428-200Inschrijven voor onze nieuwsbrief doe je hier

%d bloggers liken dit: