Aan het stuur van je organisatie

Sta je op het punt om je organisatie meer klantvriendelijk te maken? Loop je vast met je verandertraject? Dinobusters hebben ruime ervaring opgebouwd om organisaties terug op het spoor te krijgen. Wij zorgen voor een klare communicatie zodat iedereen begrijpt waarom de verandering nodig is en er minder weerstand ontstaat. 

Samen met de klanten en de medewerkers ontwerpen we een visie die inspireert, werken we strategieën uit om de droom waar te maken en tonen we hoe elke medewerker ambassadeur kan zijn van je organisatie. Communicatie, HR en strategie krijgen een ideale mix om organisaties terug op het spoor te zetten.

Als erkend dienstverlener van de KMO-portefeuille kan je als bedrijf onze diensten met een flinke korting van 40% bekomen. Neem nu nog contact op voor meer informatie en een afspraak.

Ons erkenningsnummer voor opleidingen: DV.O223635

Ons erkenningsnummer voor advies: DV.A223636

KMO-Portefeuille.png.pagespeed.ce_.GR0-WGwqGN


Opleidingen en coaching

dreamstime_m_55812138

Dinobusters inspireren door opleidingen en interactieve workshops die op een korte, maar krachtige manier oplossingen aanreiken. Elke lezing krijgt een persoonlijke toets en het publiek kan ook getrakteerd worden op extra gadgets (Dinobuster Magazine, toolboxen,…) – die door onze klanten bijzonder worden gesmaakt. Waarover kunnen wij enthousiast opleidingen en coaching geven?

  • Slimmer communiceren op de werkvloer
  • Aan de slag met het nieuwe werken
  • Digitale transformatie
  • Verandering
  • Loopbaanbegeleiding

Ben je een KMO? Dan kan je voor elk van onze opleidingen gebruik maken van de KMO-portefeuille. Neem contact op voor meer informatie. Ons erkenningsnummer is DV.O223635

Doorblader onze online brochure met een greep uit ons opleidingsaanbod:


Consultancy met de “C” van connectie

dreamstime_xs_56298511

Dinobusters zijn geen gewone consultants. Het zijn partners in crime om verandering in organisaties te doen lukken door de kracht te gebruiken die aanwezig is op de werkvloer. We verbinden mensen met elkaar om de organisatie te doen bewegen. We werken telkens op maat en hangen niet vast aan standaard modellen. Elke klant krijgt een persoonlijke oplossing, een doeltreffend communicatieplan en een pak aan inzichten om na het vertrek van de Dinobusters verder te kunnen schrijven aan het verhaal van de organisatie. Neem nu nog contact op voor een afspraak!


Copywriting

dreamstime_m_28018911Met een grote liefde voor de taal schrijven we teksten voor bedrijven. We schrijven webteksten die volledig SEO-vriendelijk zijn en voor offline publicaties verzorgen we boeiende artikels die inspireren. We hebben ervaring met het opmaken van teksten voor diverse sectoren (chemische sector, financiële en juridische diensten, lifestyle, overheden, management,…). Wil je ons inhuren als copywriter? Neem dan contact op voor meer informatie!


Contacteer ons met al je vragen:

mail.png info@dinobusters.be

call_318-62507.jpgNancy: 0491 96 68 12

call_318-62507.jpgElke:  0495 75 17 94

33428-200Inschrijven voor onze nieuwsbrief doe je hier