Publicaties

 

 

  • We publiceren verschillende boeken over veranderingsmanagement om je te inspireren bij je eigen projecten.
  • Al onze boeken zijn te verkrijgen via bestelling op deze site aan een voordeeltarief of via de betere boekhandel
  • Jaarlijks brengen we ook een Dinobuster tijdschrift uit en andere leuke publicaties om te inspireren. Hou de site en onze Twitter account in het oog voor nieuwe lanceringen.

 

Tot uw dienst -Waarom de nieuwe ambtenaar klantvriendelijk is.

voorflap boekDe overheid van vandaag staat voor heel wat uitdagingen en de economische crisis stelt deze alleen maar scherper: een kluwen van versnipperde overheden zaait verwarring bij de burgers en doet de vraag rijzen naar de meerwaarde van de overheid.
In Tot uw dienst krijgt de overheid van de toekomst vorm: een netwerkorganisatie die over de verschillende bestuurslagen heen antwoorden aan klanten biedt. Door in dialoog te gaan, door niet alleen te denken maar vooral te doen, door te praten met in plaats van over de burger, ontstaat een overheid waar openheid, authenticiteit en transparantie centraal staat.
Vanuit hun eigen ervaring bij verschillende overheidsdiensten, brengen de auteurs in dit boek een nieuwe kijk op de overheid: vol praktische tips, doorspekt met anekdotes en verhalen geven ze waardevolle instrumenten en inzichten over hoe die nieuwe overheid de burger/klant als centraal ankerpunt kan nemen.Het boek wordt uitgegeven bij Lannoo en is in de boekhandel verkrijgbaar. Bestellen kan ook (goedkoper) via onze shop.

 

Ssssst….Hier werkt men

Ssst_hier_coverIn dit boek nemen we concepten zoals ‘het Nieuwe Werken’ en ‘Innovatieve Arbeidsorganisatie’ onder de loep en we kijken telkens wat de rol is van communicatie.
Met Sssst, hier werkt men. Slimmer communiceren op de nieuwe werkvloer in 10 stappen krijg je bruikbare en deskundige tips om een authentieke en klantvriendelijke organisatie te maken waar mensen met goesting komen werken en waarin je strategisch focus kunt houden. In 10 stappen ontdek je hoe alle medewerkers echte ambassadeurs worden die met trots hun organisatie vertegenwoordigen.Het boek is in oktober 2014 uitgegeven bij Politeia/ASP