Zet een digitale transformatie in

Maak je organisatie future proof

Digitale transformatie is een evolutie waar je als modern bedrijf niet meer omheen kan. Het verhoogt de efficiëntie en productiviteit binnen je organisatie en verbetert de klantenservice. Door voortdurend processen te evalueren en waar nodig nieuwe technologieën te implementeren, zorg je ervoor dat jouw bedrijf optimaal functioneert en een stapje voor heeft op de concurrentie.

Toch kan het soms moeilijk zijn om door de bomen het bos nog te zien en te bepalen welke oplossingen relevant zijn voor jouw business plan. Deze korte opleiding geeft je een inzicht in de verschillende mogelijkheden en helpt je slimme keuzes te maken in het automatiseren van processen. Na de opleiding beschik je over een concreet plan om je organisatie klaar te maken voor de toekomst. Inclusief toolkit om aan de slag te gaan op de werkvloer.

Inhoud van de opleiding:

  • Kaderen van digitale transformatie: mythes doorprikt
  • Het concept van je business model ontwerpen
  • Je dagelijks werk eenvoudiger met de hulp van digitalisering
  • Sociale media slim inzetten voor je business

Deze opleiding is ideaal voor zaakvoerders van KMO’s of medewerkers die bezig zijn met innovatie. Reken op een traject van 3 dagen voor het volledige programma. We geven ook verkorte versies onder de vorm van inspiratiesessies.