Getuigenissen

Als dinobusters hebben we de afgelopen jaren een ruime ervaring opgebouwd in het begeleiden en mee op sleeptouw nemen van organisaties in verandering. Lees hier wat enkele van onze klanten ervan vonden. Want uiteindelijk zijn zij de redenen waarom wij doen wat we doen…

We zetten de citaten voor jullie in omgekeerde chronologische volgorde

… Over de “in company training” mbt tijd- en energiemanagement bij Maes Compressoren (januari en opnieuw in februari 2017)

“Dinobusters loodst je op een onderbouwde en speelse manier langs alle energievreters. De introspectieoefeningen worden bespreekbaar gemaakt in de groep en worden op die manier heel krachtig.  Een aanrader.”

— Sam Furnier, CEO Maes Compressoren

… Over de “in company training” mbt Communicatie, Samenwerken en Leiderschap bij VVOB vzw (januari 2017)

De workshop heeft heel wat teweeg gebracht in positieve zin We zijn uit de startblokken geschoten! De collega’s en directies waren héél positief over de aanpak van de dinobusters. Woorden als competen, weet van aanpakken, is doorleefd, met de voeten op de grond etc. Zijn gevallen. Dus een dikke pluim!”

— Soetkin Bauwens, VVOB vzw

… Over de lessen “Reputatie en Conversatie Management bij Thomas More Hogeschool (september – december 2016)

(…deel uit de blog Who you gonna call? Dinobusers in the house! Geschreven door student): “Dankjewel voor de gevarieerde en super ludieke lessen! Alweer een aanwinst voor Thomas More!”

Bjarne Meskens, Student Thomas More Hogeschool, Office Management

Over het begeleiden van heel traject rond Office Management, wat resulteerde in “working out loud” via een blog www.weareofficemanagementmechelen.com (maart – december 2016)

‘Door haar sterk coachende aanpak bracht Nancy De Vogelaere ons tot de kern van wat Working out loud precies is: zelf geloven in je product, alle participanten van je proces betrekken en ambassadeur maken, kleine resultaten samen vieren, … Dat is volgens mij de kracht van Dinobusters: je werkt niet alleen een concrete communicatietool uit, je pakt een heel proces aan. Dat doen ze door de dingen klaar en duidelijk te benoemen, maar altijd op een heel enthousiaste, aanstekelijke manier.’

Christina Hermans, Opleidingsmanager Office Management – Thomas More Hogeschool

… Over workshop bij Defensie Nederlandse Rijksoverheid in Utrecht (november 2016)

Het is voor bedrijven en overheid niet gemakkelijk om aansluiting te houden bij de maatschappij. Nancy en Elke snappen hoe de netwerksamenleving in elkaar zit en wat er moet gebeuren om organisaties en hun werknemers afgestemd te houden op hun omgeving. En daar weten ze ook nog eens op een plezante, niet confronterende, maar wel effectieve manier over te communiceren.

Hans Damen, Militair bij Nederlandse Landmacht – Chief Disruption Officer

… Over workshop bij Fortis bank met betrekking tot Bitcoins en Blockchain (september 2016)

Supertof gedaan! Een geslaagde workshop die door iedereen werd gesmaakt!

Hendrik Tant, BNP Paribas Fortis

… Over onze 4daagse opleiding bij Politeia over het Nieuwe Werken (Reeks in januari 2016 en één in najaar 2016)

“De opleiding is een must voor elke HR professional in de overheid. Als eye opener in een steeds veranderende wereld biedt de opleiding handige toolboxen om effectief verandering ten voordele voor jezelf, je organisatie en voor je klanten te realiseren. De goesting wordt geprikkeld, dus waarom nog wachten? Wij starten alvast met een innovatieve arbeidsorganisatie vanuit ons klantenperspectief. Dank aan Elke en Nancy voor hun spiegel, tips & tricks & steun!”

Marie Herman, Stadssecretaris Diksmuide

“Een vorming die geen kant -en klare mirakeloplossing biedt, maar die je de bouwstenen aanbiedt om in je eigen organisatie een eigen mirakeloplossing te maken. Bijzonder inspirerend gebracht door de twee lesgevers die elkaar perfect aanvullen. Een aanrader!”

Dorine Rosseel, stadsbestuur Oostende.

“De combinatie van de inhoudelijke overtuiging van beide lesgevers en de vele concrete tips en tools om zelf aan de slag te gaan, werkt echt inspirerend!”

— Katleen De Prins, Stadssecretaris gemeente Edegem.

Over de opleiding sociale media bij Antwerp Management School (in evaluatierapport) (2015)

“Leuk, hands on en veel interactie! De opleiding mag gerust uitgebreid worden naar één volledige dag!”

Deelnemer workshop “Social networking met burgers en klanten”

Over het uitbouwen van een innovatieve arbeidsorganisatie bij de Vlaamse overheid (2012)

Elke Wambacq is een dame met een duidelijke missie: een katalysator zijn voor vernieuwing binnen de Vlaamse Overheid. Ik heb haar al meermaals IRL mogen ontmoeten tijdens bijeenkomsten rond overheidsinnovatie en volg ook haar online verhaal via haar blog en Twitter. De stappen die ze neemt brengen haar steeds dichter bij haar doel. Ijzeren geduld is er nodig voor deze missie, maar de spirit van Elke is tevreden met ‘langzaam maar zeker’. Elke is zich bewust van de gevoeligheden van de verschillende betrokken partijen, respecteert deze en houdt er bewust rekening mee. Dit maakt van haar een uitstekende diplomate. Hoewel ze bij Kind & Gezin werkt reikt haar blik véél verder dan deze organisatie. Zo startte ze de community ‘de innovatieve bende van de Vlaamse Overheid’ (er bestaat ook een LinkedIn groep van). Ondanks haar sterke daadkracht en drive blijft ze een heel bescheiden iemand die gewoon het beste in mensen en organisaties naar boven wil halen. Topklasse.”

Heidi Wulff, Leerkracht en lector CVO