Klare communicatie voor een vlotte reorganisatie

Wist je dat de meeste reorganisaties mislukken door een slechte communicatie? Dinobusters zorgen ervoor dat er bij elke verandering in organisaties goed gecommuniceerd wordt. Op die manier zorgen we ervoor dat de verandering sneller kan verlopen en dat iedereen mee is. Ben je een KMO? Geniet dan van een flinke korting op onze diensten via de KMO-portefeuille. Neem nu nog contact op voor meer informatie of een afspraak!

Onze garantie op een succesvol verandertraject

Wanneer een organisatie start met een verandertraject ontstaat vaak de angst: waar gaat dit in godsnaam eindigen? Verandering is namelijk een stap in het onbekende met mogelijke hindernissen op het parcours. En toch weten wij uit ervaring dat een reorganisatie in een bedrijf een grotere kans heeft op slagen als de communicatie meteen goed zit. Daarom krijg je bij ons telkens een sterk communicatieplan waarbij er ambassadeurs ontstaan in je organisatie om de verandering mee te trekken.

  • reorganisaties verlopen vlotter en sneller dankzij onze specifieke aanpak
  • er is minder weerstand en meer betrokkenheid bij de medewerkers
  • de reorganisatie wordt positief ingezet om de reputatie van het bedrijf te verbeteren naar de klanten
  • op maat van elke organisatie dankzij onze jarenlange ervaring in diverse sectoren
  • betaalbare oplossing dankzij de KMO-portefeuille

Neem nu nog contact op voor een afspraak om te bekijken hoe we jouw reorganisatie op een doeltreffende manier kunnen ondersteunen.

KMO-Portefeuille.png.pagespeed.ce_.GR0-WGwqGN


Een groot hart voor onze klanten

dreamstime_s_22204898Alle klanten zijn VIP. Je krijgt een persoonlijke partner in crime die je organisatie op weg helpt en dan…ben je vertrokken. Tussen de trajecten door krijg je inspirerend materiaal, verslagen om de duimen van af te likken en meesterlijke plannen komen tot leven . Dinobusters hebben klanten in heel wat sectoren, elk met hun eigen dromen. We helpen dromen in organisaties en persoonlijke levens te vervullen door een inspirerende manier van coaching en communicatie.

Enkele van hen vertellen jullie graag hoe ze ons ervaren hebben via getuigenissen.

Logos.v2


Goesting om aan de slag te gaan?

dreamstime_m_59320861

Zin om je organisatie te laten coachen door de Dinobusters?

Contacteer ons voor een intake, verken deze site met inspirerende tips, dompel je onder in onze verhalen en je reis kan beginnen. Op weg naar een organisatie vol enthousiasme.

 

mail.png info@dinobusters.be

call_318-62507.jpgNancy: 0491 96 68 12

call_318-62507.jpgElke:  0495 75 17 94

33428-200Inschrijven voor onze nieuwsbrief doe je hier

 

fb-art          Twitter-icon          Schermafdruk 2017-04-17 21.30.44          Schermafdruk 2017-04-17 21.29.06