Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Digitale transformatie: maak je onderneming future proof (webinar)

4 februari 2021 @ 10:00 - 12:00

EUR242
Digitale transformatie is een evolutie waar je als modern bedrijf niet meer omheen kan. Het verhoogt de efficiëntie en productiviteit binnen je organisatie en verbetert de klantenservice. Door voortdurend processen te evalueren en waar nodig nieuwe technologieën te implementeren, zorg je ervoor dat jouw bedrijf optimaal functioneert en een stapje voor heeft op de concurrentie.

Toch kan het soms moeilijk zijn om door de bomen het bos nog te zien en te bepalen welke oplossingen relevant zijn voor jouw business plan. Deze korte opleiding geeft je een inzicht in de verschillende mogelijkheden en helpt je slimme keuzes te maken in het automatiseren van processen. Na de opleiding beschik je over een concreet plan om je organisatie klaar te maken voor de toekomst. Inclusief toolkit om aan de slag te gaan op de werkvloer!

Praktisch

Je e-coach is Elke Wambacq van Dinobusters, specialiste digitale transformatie met tonnen praktijkervaring. Elke is de juiste vrouw op de juiste plaats om je klaar te stomen om zelf te starten met digitale transformatie.

Deze opleiding geven we volledig online, in de vorm van een 3 interactieve webinars van telkens twee uur. Na je inschrijving krijg je ruim op voorhand een link om je te registreren op ons online leerplatform Moodle. Er is tijdens de webinars net als tijdens klassieke campuslessen voldoende ruimte voor oefening en interactie (het is dus geen opgenomen video, maar een échte workshop met je coach Elke). Je hebt enkel een laptop of PC nodig met internetverbinding en webcam.

Data waarop de opleidingen plaatsvinden:

do 04/02/2021 10:00 – 12:00
do 11/02/2021 10:00 – 12:00
do 25/02/2021 10:00 – 12:00

Locatie

Online seminarie