Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Seminarie: Never waste a good crisis – breng uw organisatie terug in beweging na tegenslag

14 september 2020 @ 09:00 - 12:30

Heel wat organisaties zijn continu in verandering. De coronacrisis schudde zowel de onderneming als het personeel goed door elkaar. Mogelijk moet het bedrijf weerbaar(der) gemaakt worden voor een betere en sterkere strategie. Los van deze recente crisis blijven bedrijven ook continu uitgedaagd worden, om te innoveren en de toekomst aan te kunnen. Meer dan ooit!

Via dit seminarie krijgt u praktische tools en methodieken mee om uw bedrijf future proof te maken. Overwin tegenslag op een veerkrachtige manier, samen met alle medewerkers. Door een nieuw perspectief uit te werken en te leren uit een crisis, kunnen organisaties zich sterker wapenen tegen toekomstige schokken en automatisch zelfredzamer worden. Maar hoe nieuwe perspectieven zien in de golf van verandering? We zetten niet alleen in op het ontwikkelen van een sterke strategie, maar ontdekken ook hoe u de hr- en communicatieprocessen op een doeltreffende manier beter kunt vormgeven. De medewerkers gaan in hun kracht staan en uw bedrijf komt terug in beweging op een positieve manier.

Inschrijven voor dit seminarie kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Nele Braem.

Doelgroep

Zaakvoerders die te maken hebben (gehad) met een crisis en zich sterker willen wapenen tegen tegenslagen, die medewerkers in hun kracht willen zetten en zo de onderneming terug in een positieve beweging willen brengen. Hr-professionals, change managers en professionals die met moeilijke verandertrajecten zitten of zich hiervoor willen wapenen.

Spreker

Elke Wambacq – Founding & managing partner Dinobusters. Dinobusters is expert op vlak van change management en de begeleiding van organisaties doorheen veranderprocessen. Elke Wambacq geeft daarnaast ook les aan HoGent (strategisch management en ondernemen).

Locatie

Voka – Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
Kortrijk, West-Vlaanderen 8500 Belgium
+ Google Maps
Bekijk Locatie website