Trainingen

Trainingen die je verder brengen

Inspireer je organisatie

Verandering is het nieuwe normaal. Organisaties worden steeds meer uitgedaagd om te blijven vernieuwen en medewerkers op een duurzame manier in te zetten. Weerstand tegen verandering is een veelvoorkomend fenomeen. Het vergt energie en grote inspanningen op vlak van communicatie en HR. Dinobusters heeft gedurende meer dan 15 jaar expertise opgebouwd om organisaties te helpen hun toekomst te maken. We trainen medewerkers en leidinggevenden in het slim communiceren op de werkvloer, het bouwen van zelfsturende en krachtige teams en het wegwerken van barrières tegen verandering. Bij elke workshop of masterclass krijgen de deelnemers een inspirerende toolbox en het is ook mogelijk om de boeken van Dinobusters mee te bestellen zodat cursisten met een goed gevulde rugzak terug naar huis keren. We geven opleidingen in het Nederlands, Frans en Engels.

Heb je interesse om een opleiding te boeken? Neem contact op en we bezorgen je met veel plezier een offerte. We hebben een uitgebreide opleidingsbrochure met het aanbod van onze opleidingen die je makkelijk kunt downloaden in onze webshop.  Naast het standaardaanbod maken we ook opleidingen op maat. Dinobusters zijn erkend aanbieder van de KMO-Portefeuille. 

Slimmer communiceren

Ben je aan de slag met Het Nieuwe Werken en loop je vast op vlak van communicatie? We geven opleidingen om slimmer te communiceren op de werkvloer zodat medewerkers sneller feedback kunnen geven aan elkaar en trotse ambassadeurs zijn van de organisatie. We tonen hoe je de communicatie klantvriendelijker en helder kunt organiseren.

Met meer energie aan het werk

Wist je dat 1 op de 10 mensen te kampen heeft met klachten die gerelateerd zijn aan burn-out? Stilstaan bij hoe je medewerkers met voldoende energie aan de slag houdt is belangrijker dan ooit tevoren. In deze opleiding leer je terug aan het stuur te staan van je leven en met meer energie de dag door te komen. ​

Omgaan met verandering

Steeds meer organisaties zijn in continue verandering. hierdoor kunnen medewerkers verandermoe geraken: ze zien het niet meer zitten om telkens mee te bewegen. We trainen teams om beter om te kunnen gaan met verandering en de kansen ervan te leren zien.

Digitale transformatie

Overweeg je met je bedrijf te digitaliseren, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? In een boeiende workshop maken we een strategisch plan om de digitale transformatie in te zetten zodat je klaar bent voor de toekomst.

Praktisch

Aangepast op jouw werkomgeving

Al onze opleidingen zijn heel praktisch en aangepast op jouw specifieke context. We luisteren naar jouw behoeften en passen de cursus aan op jouw specifieke noden.

Evidence based

We houden van wetenschap

We geven ook les aan zowel HoGent als Thomas More en volgen het wetenschappelijk onderzoek op de voet. Al onze tools zijn door een wetenchappelijk bad gegaan.

Rijke toolboxen

Best Practices

Elke opleiding krijgt een heuse toolbox mee om zelf mee aan de slag te gaan.