Trainingen

Is je organisatie in volle verandering en wil je graag de medewerkers een extra duw in de rug geven via een opleiding? We geven krachtige en praktische workshops om slimmer te communiceren op de werkvloer, je wendbaarheid te verhogen en mee te zijn met de digitalisering. 

Ben je een KMO? Dan kan je voor elk van onze opleidingen gebruik maken van de KMO-portefeuille. Neem contact op voor meer informatie. 

Slimmer communiceren

Ben je aan de slag met Het Nieuwe Werken en loop je vast op vlak van communicatie? We geven opleidingen om slimmer te communiceren op de werkvloer zodat medewerkers sneller feedback kunnen geven aan elkaar en trotse ambassadeurs zijn van de organisatie. We tonen hoe je de communicatie klantvriendelijker en helder kunt organiseren.

Met meer energie aan het werk

Wist je dat 1 op de 10 mensen te kampen heeft met klachten die gerelateerd zijn aan burn-out? Stilstaan bij hoe je medewerkers met voldoende energie aan de slag houdt is belangrijker dan ooit tevoren. In deze opleiding leer je terug aan het stuur te staan van je leven en met meer energie de dag door te komen.

Omgaan met verandering

Steeds meer organisaties zijn in continue verandering. hierdoor kunnen medewerkers verandermoe geraken: ze zien het niet meer zitten om telkens mee te bewegen. We trainen teams om beter om te kunnen gaan met verandering en de kansen ervan te leren zien.

Digitale transformatie

Overweeg je met je bedrijf te digitaliseren, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? In een boeiende workshop maken we een strategisch plan om de digitale transformatie in te zetten zodat je klaar bent voor de toekomst.

Testimonials

“Dinobusters loodst je op een onderbouwde en speelse manier langs alle energievreters. De introspectieoefeningen worden bespreekbaar gemaakt in de groep en worden op die manier heel krachtig. Een aanrader.”
Sam Furnier
CEO Maes Compressoren
De workshop heeft heel wat teweeg gebracht in positieve zin We zijn uit de startblokken geschoten! De collega’s en directies waren héél positief over de aanpak van de dinobusters. Woorden als competen, weet van aanpakken, is doorleefd, met de voeten op de grond etc. Zijn gevallen. Dus een dikke pluim!”
Soetkin Bauwens
Education specialist VVOB
Het is voor bedrijven en overheid niet gemakkelijk om aansluiting te houden bij de maatschappij. Nancy en Elke snappen hoe de netwerksamenleving in elkaar zit en wat er moet gebeuren om organisaties en hun werknemers afgestemd te houden op hun omgeving. En daar weten ze ook nog eens op een plezante, niet confronterende, maar wel effectieve manier over te communiceren.
Hans Damen
Chief Disruption, Nederlandse Landmacht
Supertof gedaan! Een geslaagde workshop die door iedereen werd gesmaakt!
Hendrik Tant
Innovator, BNP Paribas Fortis