Ons verhaal

Het verhaal van de Dinobusters is er één van vallen en opstaan. Na een carrière in de overheid, besluiten wij (Elke Wambacq en Nancy De Vogelaere) samen een eigen bedrijf op te richten. We dromen van innovatieve organisaties waar mensen met goesting komen werken. En daar horen organisaties bij die erin slagen om een meerwaarde te betekenen voor hun klanten, hun medewerkers en de hele samenleving. Organisaties met een positieve blik op de wereld, een cultuur van vertrouwen en sterk leiderschap.

We steken de handen uit de mouwen en maken onze droom waar… voor en samen met onze klanten….

Over ons, Elke en Nancy dus

2110-1534-1140_004

Elke (Links) studeerde Biochemie aan HoGent (2000), behaalde een master in de Criminologische Wetenschappen (2003).  In 2016 beëindigde ze haar MBA aan de London School of Business & Finance.

Nancy  (Rechts) studeerde Politieke -en Sociale Wetenschappen (2000) aan de Universiteit Gent, deed daarna een specialisatiejaar “Europees Recht”(2001) en een aanvullende studie “Ontwikkelingssamenwerking”(2002). Datzelfde jaar (2002) werkt ze ook haar aggregaat af. Van 2010-2012 doet ze de master na master in publiek management (Antwerp Management School).

Elke en Nancy zijn alletwee creatief, enthousiast, houden van schrijven en … tekenen. In 2016 volgden ze een opleiding “visual harvesting“. Sindsdien krijgt het visuele aspect een belangrijkere rol in de opleidingen, trainings en coachings die ze doen en in hun meest recente boek “Aan het stuur van je eigen leven

Kijk gerust naar dit filmpje voor het volledige verhaal van de Dinobusters te zien.

 

 

3 Comments

Add yours →

  1. yvo schurmans 28 juni 2016 — 17:41

    Hallo, ik was ambtenaar bij ovam u weet wel de vlaamse vuilbakmaatschappij . Mijn ervaringen aldaar gedurende 32 jaren zijn hallucinant. Ik moet nog de eerste vlaamse ambtenaar tegen komen, die meenaakte wat ik . Gekloot worden als zgn klokkenluider omdat ik poogde integer te zijn wars van partijpolitieke vriendjespolitiek en corruptie ten bate van eigen- en partijbelangen. Mijn motto was altijd en nog altijd : ‘wie schrijft die blijft’ tot de dood ons scheidt.

  2. Op 10 januari gaf Nancy van de Dinobusters een company training over Communicatie, Samenwerken en Leiderschap. De workshop gaf ons op een luchtige manier interessante inzichten en handvaten mee. Er werden een paar belangrijke bouwstenen op tafel gelegd waar we de komende periode concreet mee verder kunnen. De inhoud en aanpak waren top. Nancy weet van aanpakken en bracht een doorleefd verhaal. Een dikke pluim!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: