Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Vlot samenwerken op de werkvloer

24 oktober 2019 @ 09:00 - 16:30

EUR249

Wat mag je verwachten op deze workshop?

De wereld verandert snel. Onze organisaties ook. Geen tijden van verandering maar een verandering van tijdperk. We zijn hyper-geconnecteerd – zowel op werk- als thuisfront. Samenleven is al moeilijk (en daar kiezen we doorgaans zelf voor). Hoe is het dan op de werkvloer waar we doorgaans weinig impact hebben op degene die ons pad kruisen? Iedereen weet dat samenwerken in organisaties cruciaal is. De competentie staat hoog in het lijstje van waaraan we moeten voldoen als leidinggevende. Alleen… wat doe je als het niet zo evident blijkt? Spanningen nemen toe en je team(spirit) brokkelt af.

In deze workshop van één dag zoemen we in op het waarom van samenwerken, word je uitgedaagd te dromen over jouw ideale samenwerkende organisatie en leer je hoe alles verbonden is met helder communiceren. Je duikt in de teamdynamiek en de rol van leiderschap, waar macht constant in evolutie is en we uitgedaagd worden om te gaan van een “ME-denken” naar een “WE-denken”. Zo leer je samen aan hetzelfde verhaal werken… omdat samenwerken werkt.

Jouw inspirator van de dag…

Nancy De Vogelaere is tijdens de workshop jouw gastvrouw en zal je gedurende een volledige dag inspireren en aan het werk zetten om het samenwerken op de werkvloer nog beter te doen verlopen. Nancy heeft meer dan 10 jaar ervaring als coach zowel in overheden als bij bedrijven.

 

Praktisch

De workshop gaat door in het gebouw van Dinobusters in Aalst en kost 249 euro excl. BTW. We voorzien tijdens de middag een lunch.

Voor overheden en non-profit organisaties bieden we een voordeeltarief van 199 euro. KMO’s kunnen gebruik maken van de KMO-Portefeuille (erkenningsnummer DV.O223635).

Inschrijven

Wil je er graag bij zijn? Schrijf je dan in voor deze workshop via dit formulier:

 

 

Details

Datum:
24 oktober 2019
Tijd:
09:00 - 16:30
Cost:
EUR249

Organisator

Dinobusters
Phone
0491 96 68 12
Email
info@dinobusters.be
Bekijk Organisator website

Locatie

Dinobusters
Korte Zoutstraat 32F
Aalst, België 9300 België
+ Google Maps
Phone
0491 96 68 12