Deze ochtend in de brievenbus…

brochure lannoo

Deze ochtend ontdekten de dinobusters een mooie najaarsbrochure van Lannoo Campus in de brievenbus. Om de pagina van “Tot uw dienst” te maken, vroeg Lannoo een aantal citaten van gekende personen om het boek wat meer in de verf te zetten. Lannoo koos het citaat van Fons Leroy, gedelegeerd bestuurder van de VDAB, om te publiceren:

“De overheid is soms nog een Jurassic Parc…dinosaurussen, brontosaurussen en pterosaurussen lopen er vrij rond en blokkeren elke vooruitgang…Helaas hebben ze niet gerekend op deze bende dinobusters die een nieuw tijdperk aankondigen met de burger als uitgangspunt”

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: