48 wetten om dinosaurus te worden

48 wetten macht

 

 

 

 

 

 

 

Het was een beetje grasduinen, maar we hebben het uiteindelijk gevonden: de bijbel van de dinosaurus. In “48 wetten van de macht” omschrijven Robert Greene en Joost Elffers wat macht is en hoe je dit het beste verwerft. Wetten zoals “Laat anderen het werk doen en strijk zelf de eer op” of “Ontwapen uw slachtoffer met selectieve eerlijkheid en edelmoedigheid” zijn troef voor een machtige mens. In onze ogen dus hét naslagwerk voor dinosaurussen. Omdat we zeker het warm water niet hoeven uit te vinden, zullen deze wetten dus een plekje krijgen in Tot uw dienst en wij verzinnen natuurlijk een alternatief voor dinobusters die vriendelijker is voor de medemens. Hoera!

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.