48 wetten om dinosaurus te worden

48 wetten macht

 

 

 

 

 

 

 

Het was een beetje grasduinen, maar we hebben het uiteindelijk gevonden: de bijbel van de dinosaurus. In “48 wetten van de macht” omschrijven Robert Greene en Joost Elffers wat macht is en hoe je dit het beste verwerft. Wetten zoals “Laat anderen het werk doen en strijk zelf de eer op” of “Ontwapen uw slachtoffer met selectieve eerlijkheid en edelmoedigheid” zijn troef voor een machtige mens. In onze ogen dus hét naslagwerk voor dinosaurussen. Omdat we zeker het warm water niet hoeven uit te vinden, zullen deze wetten dus een plekje krijgen in Tot uw dienst en wij verzinnen natuurlijk een alternatief voor dinobusters die vriendelijker is voor de medemens. Hoera!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: