De dinobusters geven een presentatie op de TEDx van Möbius

dino
Vandaag hadden we de eer om op de TEDx van Möbius een korte, maar krachtige presentatie te geven over “Tot uw dienst”. Voor we op het podium klommen, snelde Joke nog vlug naar de speelgoedwinkel om onze mascotte op de kop te tikken. Het werd een T-Rex die je van op afstand kunt bedienen. Ideaal speelgoed voor dinobusters! (grapje).

Op de TEDx maakten we kennis met Hilde Cerstelotte van Colruyt die een mooi en authentiek verhaal vertelde over innovatie bij Colruyt. Haar verhaal had zoveel gelijkenissen met wat wij binnen de overheid ervaren: formele structuren die niet altijd bevorderlijk zijn voor innovatie, het overtuigen van het management, stout durven zijn om iets te realiseren, enz… Dit was voor ons opnieuw een signaal dat grote bedrijven en overheden precies veel gemeen hebben met elkaar.

Na de TEDx organiseerden we nog een fotoshoot in de tuin van Möbius omdat we dringend bij de uitgever onze foto’s moeten aanleveren voor de publicatie.

Benieuwd naar hoe onze TEDx eruit zag? Klik hier om de presentatie te bekijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: