Eerste versie van het manuscript is klaar voor het lezerspanel

Het manuscript van “Tot uw dienst” is na veel avondlijke schrijfuren afgewerkt en klaargestoomd om voor te leggen aan het lezerspanel. Het lezerspanel bestaat uit een groepje van kritische geesten die met een arendsoog doorheen de tekst gaat. Het panel maakt de auteurs attent op fouten in de tekst en geeft feedback over hoe de tekst overkomt. Heel belangrijk wanneer je als auteur maanden op dezelfde letters zit te turen 🙂

Het lezerspanel bestaat o.a. uit Marc Buelens (Vlerick Business School), Fons Leroy (gedelegeerd bestuurder VDAB), het kabinet Bestuurszaken, de leidend ambtenaren van de auteurs, …

Na de tekst komt ook nog de illustratie. Het boek zal opgefleurd worden met dino icoontjes om de lezer wegwijs te maken en te entertainen. De uitgever Lannoo vroeg ons een schets te maken van de dino’s zodat het illustratorteam er iets fatsoenlijk van kan maken. De uitgever ontving bijgevolg een aantal misbaksel dino’s. Hopelijk komt dit goed!

dino schetsen

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu het boek bijna klaar is, wordt er al druk nagedacht over de boeklancering. Het boek zal op 30 januari 2014 aan het grote publiek voorgesteld worden en we beloven er een originele en leuke avond van te maken.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.