De boeklancering komt dichterbij!

peetersOp 30 januari 2014 is het dan zover! Het boek zal voorgesteld worden aan het grote publiek. De voorstelling is ondertussen al helemaal volzet en de dinobusters zijn volop bezig de laatste hand aan het leggen aan de voorbereidingen. Af en toe wordt er al eens een teaser gegooid op recepties of lezingen om warm te maken.

Zo ontvingen de topambtenaren van de Vlaamse overheid een dino-badge tijdens de receptie van MOVI. Fons Leroy gaf de aanzet om het boek aan te prijzen waarna minister-president Kris Peeters toegaf toch heel benieuwd te zijn over hoe de overheid van de toekomst er volgens de dinobusters eruit zal zien. De MP was wel een beetje in de war dat er een dinosaurus op zijn badge stond en vroeg zich af wat dat te maken had met de Vlaamse overheid. Alles wordt natuurlijk ontmaskerd in “Tot uw dienst” 🙂

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.