Trending: @Inno_Elke :-)

“To move or not to move… That’s the question”

Eind juli, volop in komkommertijd, zorgt vakbond ACOD voor de nodige commotie in overheidsmiddens door de Vlaamse overheid voor de rechter te dagen wegens verhuis van het Boudewijngebouw naar de locatie van Tour & Taxis. Of beter… Zo lijkt het in de pers. In realiteit zegt vakbondsafgevaardigde Jan Van Wesemael enkel dat “zijn” vakbond leden gaat steunen indien ze hun werkgever voor rechtbank willen dagen omwille van de verhuis.

Meteen wordt in de media het beeld opgehangen van de bange ambtenaar, die bovendien ook lui is want… geen 350m extra wil gaan stappen naar zijn werk.

Onze reputatie zomaar te grabbel gooien, dat is zonder GI Jane, of neen, @Inno_Elke gerekend. Woensdag 30 juli 2014 schiet onze dinobuster immers in haar pen (of beter: blog) en zorg er meteen voor dat haar blog TRENDING wordt in België.

De Tijd publiceert het artikel 2 dagen later – inclusief een heuse cartoon van ZAK.

Alleen spijtig dat het opnieuw een reactie is op een fout imago dat door de pers versterkt werd door enkel één stem te laten horen en meteen te veralgemenen. Binnenkort publiceren we een open brief naar de media op deze site om hen uit te dagen de volgende keer eerst de stem van dinobusters te laten horen.

 

 

 

 

 

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.