Verfrissende workshops over Het Nieuwe Werken

Ssst_hier_cover

Dit najaar geven de Dinobusters bij Politeia een reeks van 4 verfrissende workshops om zelf met Het Nieuwe Werken aan de slag te gaan. Je krijgt er een heleboel tips en leuke tools om je eigen invulling te geven aan een werkplek waar het fijn werken is. Geen goeroe-toestanden, maar een realistische blik met een brede waaier aan mogelijke oplossingen voor obstakels die op je weg kunnen komen als je de werkvloer moet reorganiseren omwille van nieuwe uitdagingen of strategieën die doorheen je organisatie waaien.

Verschillende thema’s komen aan bod: de klant meer centraal zetten, manieren om slimmer te werken, het beste uit je talentvolle medewerkers halen, burn-out zoveel mogelijk voorkomen,…

Goesting om één of meerdere sessies te volgen? Schrijf je dan in via de site van Politeia en je krijgt er zelfs het leuke en inspirerende boek “Ssst…hier werkt men” erbij.

Heb je een specifieke vraag over de opleiding? Stuur dan gerust een mailte naar info@dinobusters.be en we snellen je tegemoet met een antwoord.

 

 

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.