Een nieuw Dinobuster Magazine!

Eindelijk is het zover! We hebben terug een nieuw magazine om jullie te inspireren met boeiende artikels en toffe tools. Deze keer gaat ons magazine over ondernemerschap. De Dinobusters zijn dit jaar volledig doorgestart met een bedrijf dat organisties helpt om te evolueren naar een klantvriendelijke omgeving die bovendien klaar staat voor de uitdagingen van nu en de toekomst. Je leest er ons verhaal. Hoe we het bedrijf hebben uitgebouwd, onze eerste klanten hebben gevonden en hoe we als zaakvoerders de klik hebben gemaakt om de sprong te wagen. In het magazine worden jullie ook getrakteerd op een toffe tool om je business plan fris en monter te houden. Veel leesplezier!!

 

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.