Coming Soon… De lente-editie van ons Dinobuster Magazine

De lente komt eraan – en dat geeft nieuwe energie! Dat gaan jullie binnenkort ook merken aan jullie mailbox. Want wie in ons mailbestand zit, krijgt binnenkort de link naar onze kakelverse nieuwe Dinobuster-tijdschrift.

Schermafdruk 2017-03-28 17.11.50

Na onze vorige zomer-editie hebben we opnieuw heel wat leuke artikels voor jullie klaar. Zo is er een artikel over Visual Harvesting, of hoe tekenen ons leven veranderde. We duiken in de passie van “working out loud” bij Thomas More Hogeschool en geven onze geheimen als boekenworm vrij. Ook de resultaten van Elke’s grote onderzoek rond business innovatie wordt volledig uit de doeken gedaan, terwijl we jullie een splinternieuw model daarvoor voorschotelen. Verder leggen we de link naar enkele projecten waar we een tijdje mee zoet zijn geweest: de stad Diksmuide zuurstof geven, het Disruptief Comité en… de verschrikkelijke krijgsman. En o ja, we onthullen ook onze lessen uit één jaar zelfstandig zijn.

Wil jij ook graag een exemplaar in je mailbox? Geef een seintje op info@dinobusters.be en consider it done 🙂

1 reactie op “Coming Soon… De lente-editie van ons Dinobuster Magazine”

  1. Pingback: Na de gazet en de aankondiging: een mini-wedstrijd | Dinobusters

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.