Na de gazet en de aankondiging: een mini-wedstrijd

Paasmaandag 2017 is voor ons alweer een dagje om te koesteren. Vandaag publiceerden we ons nieuwste Dinobuster-magazine (Lente 2017), dat we hier eerder aankondigden. We deden dat voor het eerst met een nieuwsbrief (De Dinobuster-gazet )

Schermafdruk 2017-04-17 20.52.20.png

Wedstrijd

Het blijft altijd plezant om jullie reacties te horen/lezen/zien – dus laat ze gerust komen! We lagen vandaag al enkele keren ‘strike’ bij die zalige feedback – daarom besloten we wedstrijdje te lanceren.

Wij kiezen de 3 origineelste/leukste/grappigste/meest ontroerende/waanzinnige/goed gevonden… reacties die we gekregen hebben én nog zullen krijgen (voor zondagavond 23/04 – 0:00) en onderwerpen die aan een poll. De populairste krijgt een volledig Dinobuster-pakket toegestuurd: Dinobuster-zak, tijdschrift lente 2017, tijdschrift zomer 2016, Dinobuster-mok en een Dinobuster-stylo. Er is uiteraard ook een troostprijs voor de 2 verliezers.

Dus laat je gaan en maak je feedback kenbaar op sociale media, via sms, mail, gele briefkaart of postduif 😉

We kijken er alvast enorm naar uit!

Voor wie de gazet niet ontvangen heeft : je kan je er nog altijd voor inschrijven

Het magazine zelf vind hier: veel leesplezier

Schermafdruk 2017-04-17 21.20.01.png

 

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.