Een nieuwe baby (euh… boek dus)

We staan te trillen op onze benen – hebben de bibber in onze stem. Na ruim twee jaar schrijven, researchen, interviewen, nadenken, rijpen, schrappen, terug schrijven, praten, discussiëren, en nog meer schrijven… is het eindelijk zover! De geboorte van ons derde boek!

2017-05-29 10.55.44Elk boek is een baby

Collega-auteurs zullen het ongetwijfeld beamen: als je een boek schrijft, voelt dat zo’n beetje als een baby die je op de wereld zet. Het voelt vreemd, om na twee jaar plots niet meer “aan het schrijven” te zijn – maar nu te merken dat het er bijna écht is.

Het maakt je stiekem een beetje onzeker. Want jawel, alle nalezers waren vol lof en je voelt ook wel dat het goed zit … maar toch steken die duiveltjes plots de kop op. Had je toch niet beter nog… Of is het toch niet nog wat te vroeg om te lanceren…?

 

 

Eigenlijk voelt het alsof je een premature baby hebt moeten achterlaten in de couveuse – en iedereen er al naar komt kijken, terwijl jij denkt “ocharme, zie ‘m nu liggen in zijn pampertje”

2017-05-30 20.44.38Maar niks meer aan te doen. We gaan “live”… Op een bepaald moment moet je durven de knoop doorhakken en loslaten… Daar gaat natuurlijk ook het boek een stuk over, dus is het nu “walk the talk” (hoe eng dat ook soms voelt).

Zodus… Op vrijdag 16 juni 2017 lanceren we ons derde boek met als titel “Aan het stuur van je eigen leven. 7 deugden om je toekomst te maken”

Toen Dirk Demuynck van Witsand ons vroeg welke sfeer het boek moest uitstralen, antwoordden wij spontaan “een zwoele zomeravond, met zonsondergang op het strand en een barbecue. We wisten echter niet dat hij onze woorden onmiddellijk a sérieux zou nemen, maar voor we het wisten, hadden we dus wel degelijk een concept 🙂

Wees welkom!

Een boeklancering zonder publiek is natuurlijk ook niet de bedoeling. Bovendien zijn we best wel trots op deze derde telg op ons palmares. Wees dus welkom als je vrijdag 16 juni 2017 nog een gaatje in je agenda vindt – en kom af naar Blankenberge! De zwoele zomeravond kunnen we niet garanderen, maar dat Elke en ik zullen stralen als zonnetjes, dat weer wel

Programma van de avond ziet er als volgt uit:

19u30   Ontvangst

20u        Welkomstwoord door uitgever Dirk Demuynck en overhandiging 1ste boek

20u10    Introductie door Frank Van Massenhove (Voorzitter FOD Sociale Zekerheid)

20u25    Aan het stuur van je leven dankzij 7 deugden: Waarom en Hoe (Dinobusters)

21u        Slotwoord door Hans Damen (Nederlandse landmacht)

En dan… Barbecue, napraten, netwerkmoment en signeersessie 🙂

Even praktisch

  • Place to be:  O’Neill Beach Club, Zeedijk 245 in
    8370 BLANKENBERGE​
  • Wanneer? Vrijdag 16 juni 2017, vanaf 19u30 (ontvangst) – start: 20u
  • Kostprijs: 45€ – inclusief het nieuwe boek (ter waarde van 19,95€), eten (barbecue!) en drinken

Inschrijven doe je via de website van Witsand

Kun je er niet bij zijn? Dat vinden we uiteraard bijzonder jammer. Maar niet getreurd, je kan het boek nu al voorbestellen en ontvangt jouw (gesigneerde!) exemplaar net na de boeklancering.

Ben je benieuwd naar de inhoud? Dan hebben we ook een PersKit voor jullie gemaakt

Hopelijk tot dan! Warme smak,

Elke en Nancy 

2 reacties op “Een nieuwe baby (euh… boek dus)”

  1. Dit is op Werken aan de organisatie van de toekomst doe je samen… herblogden reageerde:

    Er zijn zo van die momenten die op til zijn, waarvan je weet dat je ze nog lang gaat herinneren… De nakende boeklancering van “Aan het stuur van je leven” is er zo één. Ondanks de spanning en het reikhalzend uitkijken naar de lancering van het boek waar Elke en ik meer dan 2 jaar aan gewerkt hebben, ben ik zo TROTS op deze creatie… Benieuwd wat jullie ervan vinden. Binnenkort te koop op de site van Dinobusters, Witsand en natuurlijk ook de gewone boekhandels… <3

  2. Pingback: Zon, zee, strand, vrienden, familie en… een boeklancering | Dinobusters

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.