Het nieuwe Dinobusters Magazine is er!

  • by

Hoera! Naar goede traditie is er opnieuw een jaarlijks Dinobusters Magazine! Dit jaar hebben we gekozen voor de thema’s duurzaamheid en welzijn.

We interviewden onze goede vriend Steven De Smet (nog beter gekend als De Flik) over zijn nieuwe boek Quantum Veilig. Na zijn verfrissend en inspirerend boek ‘De Nieuwe Politie’, komt er in februari 2022 een vervolg. We hadden de eer om een bijdrage te mogen leveren voor dit werk en zijn dan ook apetrots op Steven dat hij zich blijft inzetten voor een veilige samenleving. Wil je liever in de zetel rustig luisteren naar dit interview in plaats van het te lezen? We namen het volledige gesprek op en hebben dit ook gepost op onze podcast. Ga zeker eens luisteren!

Het afgelopen jaar waren we ook regelmatig op pad met Vlerick Business School. Onder de vleugels van ESF helpen we mee met een onderzoek en een toolbox rond duurzame loopbanen bij freelancers. We delen in ons magazine alvast onze eerste inzichten van dit traject en we nodigen jullie ook warm uit deel te nemen aan de survey van Vlerick.

Naast deze ‘long reads’ ook nog een aantal leuke, kortere artikels over workshops die we gaven het afgelopen jaar. We inspireerden rond veerkracht, change management en communicatie. We delen ook een aantal leuke tips om nog beter jouw online vergaderingen en webinars te geven. Want ja…we vrezen dat het beest ‘corona’ nog niet volledig verslagen is en we af en toe terug in ons kot en achter ons scherm zullen vliegen.

Goesting om ons magazine te lezen? Dat kan je heel eenvoudig door via onze shop even je gegevens na te laten en dan kan je het gratis downloaden. Als je je postadres ook invult, dan sturen we zelfs een papieren versie na. Veel leesplezier!

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.