Loopbaancoaching

Je kunt bij ons terecht voor een loopbaanbegeleiding en voor enorm boeiende workshops in kleine groepjes om jouw dromen te ontwerpen en waar te maken.

Workshops “Aan het stuur van je eigen leven”: Via onze online shop kun je een toffe, laagdrempelige training boeken om je eigen toekomst te maken. We bieden ze online aan in de vorm van een coachingstraject via mail, maar ook fysiek op een inspirerende locatie. Ontdek hier meer voor praktische details. Check ook onze kalender voor ons open aanbod om aan te sluiten bij een groep.

Loopbaancoaching via loopbaancheques: Samen met onze partner Aures werken we ook met loopbaancheques zodat je aan een heel voordelige prijs bij ons steun kunt vinden om jouw gedroomde job waar te maken.  Hoe gaat dit in zijn werk? Via de website van VDAB kan je loopbaancheques bestellen en je betaalt slechts 40 euro voor 4 uur coaching (ter waarde van 500 euro). Boek samen met ons een afspraak in door een mailtje te sturen naar info@dinobusters.be  en we gaan aan de slag.

DE FLOW VAN LOOPBAANCOACHING