Publicaties

Dinobusters schrijven boeken en brengen ook af en toe een magazine uit. Ontdek hier alle publicaties. Wil je er eentje bestellen? Dat kan via onze webshop!

BOEKEN

Cover Tot uw dienst

Tot uw dienst

In Tot uw dienst krijgt de overheid van de toekomst vorm: een netwerkorganisatie die over de verschillende bestuurslagen heen antwoorden aan klanten biedt. Door in dialoog te gaan, door niet alleen te denken maar vooral te doen, door te praten met in plaats van over de burger, ontstaat een overheid waar openheid, authenticiteit en transparantie centraal staan.

Sssst...hier werkt men

Het Nieuwe Werken vormt vaak een antwoord op de uitdagingen waarmee steeds meer organisaties geconfronteerd worden: de steeds mondigere klant, of ook de mix van verschillende leeftijden en verwachtingen op de werkvloer. Maar niet alle medewerkers zijn even enthousiast, en als gevolg raken nieuwe en oude methodes verstrikt met elkaar… De auteurs laten je in de spiegel kijken tot je uiteindelijk samen met je hele team het podium kan beklimmen.

Aan het stuur van je eigen leven

Wat moet je doen om af te komen van dat schuldgevoel omdat je niet alles perfect onder controle hebt? Wat heb je nodig om te kiezen voor wat jou écht gelukkig maakt en om ‘Foert!’ te durven zeggen tegen de rest? Hoe ga je van een leven waarbij je wordt geleefd naar een leven waarvan je zelf (weer) aan het stuur zit? Een boek dat je bevrijdt van al je schuldgevoelens en het pad effent naar het leven dat je altijd al wilde leiden.

MAGAZINES

Herfst 2020

Het Dinobusters Magazine van 2020 is volledig toegespitst op de pandemie en hoe op een positieve manier terug een blik op de toekomst te krijgen. We vertellen inspirerende verhalen en geven een aantal gratis tools mee om zelf mee aan de slag te gaan. 

cover magazine 2019-page-001
Herfst 2019
Cover Dinobusters Magazine Herfst 2018 DEF-page-001
Herfst 2018
Cover 2017-page-001
Lente 2017
Cover magazine 2016-page-001
Zomer 2016
Dinobusters Magazine_English-page-001
Magazine for OECD and IBM
Cover Press Kit magazine-page-001
Presskit lancering Tot uw Dienst