Publicaties

Dinobusters schrijven boeken en brengen ook af en toe een magazine uit. Ontdek hier alle publicaties. Wil je er eentje bestellen? Dat kan via onze webshop!

BOEKEN

Tot uw dienst

In Tot uw dienst krijgt de overheid van de toekomst vorm: een netwerkorganisatie die over de verschillende bestuurslagen heen antwoorden aan klanten biedt. Door in dialoog te gaan, door niet alleen te denken maar vooral te doen, door te praten met in plaats van over de burger, ontstaat een overheid waar openheid, authenticiteit en transparantie centraal staan.

Sssst...hier werkt men

Het Nieuwe Werken vormt vaak een antwoord op de uitdagingen waarmee steeds meer organisaties geconfronteerd worden: de steeds mondigere klant, of ook de mix van verschillende leeftijden en verwachtingen op de werkvloer. Maar niet alle medewerkers zijn even enthousiast, en als gevolg raken nieuwe en oude methodes verstrikt met elkaar… De auteurs laten je in de spiegel kijken tot je uiteindelijk samen met je hele team het podium kan beklimmen.

Aan het stuur van je eigen leven

Wat moet je doen om af te komen van dat schuldgevoel omdat je niet alles perfect onder controle hebt? Wat heb je nodig om te kiezen voor wat jou écht gelukkig maakt en om ‘Foert!’ te durven zeggen tegen de rest? Hoe ga je van een leven waarbij je wordt geleefd naar een leven waarvan je zelf (weer) aan het stuur zit? Een boek dat je bevrijdt van al je schuldgevoelens en het pad effent naar het leven dat je altijd al wilde leiden.

MAGAZINES

Herfst 2019
Herfst 2018
Lente 2017
Zomer 2016
Magazine for OECD and IBM
Presskit lancering Tot uw Dienst