De converserende overheid in de praktijk: opleiding voor overheden bij Kluwer

  • by

Op 28 april en 8 mei is het zover! Dan vliegen de Dinobusters  samen met Talking Heads erin om bij Kluwer een opleiding te geven over conversation management voor overheden. We vliegen er samen in om van jouw overheid een converserende overheid te maken. Tijdens de tweedaagse kan elke deelnemer namelijk zijn eigen case meebrengen waarmee er praktisch aan de slag gaat. Denk daarbij aan een toolbox vol ideeën, je eigen facebook-groep waar je al je vragen en bedenkingen kwijt kan, een survival kit, methodieken en theoretische handvaten – doorspekt van een persoonlijke begeleiding op maat.

Ben je benieuwd en wil je meer weten? Maak een knoop in je zakdoek, zeg al je afspraken af 28/4 en 8/5 en schrijf je als de bliksem in via deze link ! We kijken er alvast naar uit om samen aan de slag te gaan!

 

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.