De helden van Kortom sloegen toe!

Vandaag was het zover! Het super boeiende congres van Kortom over overheidscommunicatie vond weer plaats.  Deze keer stond het congres helemaal in het teken van helden en alle heldendaden die communicatiemensen dagelijks verrichten.

De Dinobusters waren er ook bij om een workshop te geven. De deelnemers werden er ondergedompeld in handige tips en weetjes om dinosaurussen in je organisatie te spotten en vervolgens weg te jagen. Dinosaurussen zijn natuurlijk geen mensen, maar vervelende situaties die doorheen de tijd zijn ontstaan en niet meer passen. Een papieren agenda die overgetypt wordt in Outlook, het volledige intranet van een organisatie dat afgedrukt wordt op papier om het te veranderen,…allemaal voorbeelden van dinosituaties.

Gelukkig was er de “dinoscanner” om op een leuke manier de dinosaurussen aan te pakken.  Er werden een aantal quick wins in kaart gebracht zodat de helden van kortom met veel goesting terug naar huis konden vliegen.

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: