Het Liever Actiever festival: kennis delen op onze gezondheid :-)

 

 

Op 19 mei 2015 hebben Vigez en de Dinobusters een toffe meet & greet begeleid waarbij alle projecthouders van  Liever Actiever op een inspirerende manier kennis konden delen. Liever Actiever is een project dat ouderen en kansengroepen wil stimuleren om gezonder te leven. Zo zijn er projecten die werken rond valpreventie of projecten die extra motiveren om  10000 stappen per dag te halen.

Voor de projectleiders was het vooral een pittige uitdaging om de doelgroep mee te krijgen in hun initiatief en daarom werd er tijdens de meet & greet extra stilgestaan bij het voorstellen van de projecten op een wervende en leuke manier.

Ben je benieuwd hoe de workshop verliep en wil je de interessante presentaties en tools ontdekken? Ga dan zeker een kijkje nemen op de website van Vigez waar al het materiaal op één plek verzameld is.

Op de Facebookpagina kan je ook leuke foto’s bekijken en nieuwigheden ontdekken over het project.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.