Living the dream

Groot nieuws…

Wie ons volgt op Twitter en Facebook heeft het al door: er is iets veranderd in ons bedrijfje. Na de officiële start op 1/1/16 – waarbij ik als voltijdse zaakvoerder aan de slag ging, is nu ook Elke Wambacq volledig ter beschikking van Dinobusters. En dat mocht gevierd worden.

Schermafdruk 2016-09-04 21.42.41

Vanaf nu gaan wij ons nog meer smijten om organisaties mee te veranderen, overheden te prikkelen, boeken en blogs te schrijven en vooral: onze eigen droom waar te maken. Living the dream – elke dag opnieuw. Dat betekent niet dat elke dag bestaat uit melk en honing – de grote brok onzekerheid die zelfstandig zijn met zich meebrengt, het blijft wennen.

Het verhaal over waarom en hoe we die droom precies waarmaken, vertel ik zelf in dit interview op de sofa bij Vera Smets – Straffe madam en zaakvoerder van Finance Is Fun 

 

Ons enthousiasme is in elk geval nog altijd groot. We klinken dan ook graag op een dino-vrije toekomst. Santé

3 reacties op “Living the dream”

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.