Zon, zee, strand, vrienden, familie en… een boeklancering

Er zijn dagen van lood en dagen van pluim, zei een vroegere administrateur-generaal van mij vroeger altijd. Welnu: 16 juni 2017 is voor Elke en mijzelf zonder twijfel eentje dat zal blijven hangen als een dag van pluim. Zo eentje om voor altijd te koesteren. We schrijven dan ook graag deze blog over… de geboortedag van #StuurJeLeven

Aankondiging met een filmpje

Kort voor de boeklancering, maken we mensen warm om te komen. Onder andere met dit filmpje en een Facebook event

Rollercoaster: check!

Midden in zowat de drukste dinobuster maand ooit, werd het opeens de dag die we met een dikke vette rode stift aangestipt hadden: vrijdag 16 juni.  De dag dat we ons derde baby (kindje) zouden aan de wereld voorstellen.

Alhoewel we ons hadden voorgenomen nooit meer een boek te lanceren in een drukke periode, begonnen we de dag allebei met een groepscoaching. Of hoe ook wij er niet altijd in slagen onze goede voornemens waar te maken 😉

Schermafdruk 2017-07-21 13.24.58.png

En wie dacht dat de stress wel zou verdwijnen als het je derde boek is of als je intussen druk aan t werk bent, vergist zich. Ondanks de vele bemoedigende sms’jes en berichtjes in aanloop van die D-Day – wisten we eigenlijk soms geen blijf met onszelf. En elkaar. Moesten onze mannen een cent krijgen per whatsapp of bericht dat wij twee in de aanloop naar elkaar sturen, ze konden gewoon samen een cruise maken…

(Dus dankjewel Bruno en Franky voor jullie engelengeduld toen wij niet bepaald ons meest chill zelve waren!)

Boeklancering: check!

Stress of niet: het werd 16 juni. Een stralend zonnige dag. Ondanks de examenperiode en de schrik dat niemand zou afkomen (angsten voordien: check), zakten meer dan 100 vrienden, familie en kennissen af naar het ‘verre’ Blankenberge om met ons mee te vieren

Harverwarmend <3.

In dit korte filmpje kun je zien hoe onze avond eruit zag

Nagenieten: check!

De reacties op het boek bleven niet uit. We bundelden er enkele voor jullie.

Deze slideshow vereist JavaScript.

En voor wie nog wat vakantie lectuur zoekt… Volgens Elle België  staat ons boek zelfs nummer één in hun top drie van boeken die je leven veranderen en jde dus deze zomer moet lezen . #StuurJeLeven – wat een eer!

Ook MT Magazine vond er deze gouden tips in voor startende ondernemers. Zoveel eer…

Als je ons nu vraagt wat blijft primeren, dan is het wel dankbaarheid voor zoveel moois, zoveel liefde, vriendschap, geduld, enthousiasme…

We maakten in elk geval ook een lange versie van het filmpje. Met meer dan 500 foto’s en bijna 50 filmpjes moet je wel een selectie maken 😉 maar als je 2,5minuut tijd hebt: enjoy <3

 

 

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.