Nieuwe workshops ‘Aan het stuur van je zaak’

Twee jaar geleden werd besloten om het attest bedrijfsbeheer niet meer verplicht te maken als je een zaak wil starten. Syntra en Unizo werden toen uitgedaagd om na te denken over welke competenties er nodig zijn om als ondernemer een grotere kans op succes te hebben. Eén van die competenties is in staat zijn jezelf te ontplooien en doelgericht tewerk te gaan. Dinobusters heeft de raamovereenkomst voor deze competenties gewonnen, waardoor we in staat zijn voor een heel zachte prijs een traject aan te bieden voor alle ondernemers die hieraan willen werken. Elke traject bestaat uit twee opleidingsdagen en 4u coaching. Dit jaar herhalen we de reeks vier keer zodat je zelf de meest geschikte periode kunt uitkiezen.

Wat staat er op het programma?

Je leert hoe je de eigen talenten en sterktes op een doeltreffende manier kan inzetten voor je onderneming. We houden een spiegel voor waarbij je als ondernemer ook ontdekt waar je zwaktes  zitten en hoe je angsten en barrières kunt overwinnen om op een goede manier jouw onderneming te leiden.

Op het einde van het opleidingstraject beschikken alle deelnemers over een persoonlijk ontwikkelingsplan en een heuse toolbox om op een doelgerichte en zelfbewuste manier hun zaak te runnen. Het persoonlijk ontwikkelingsplan omvat de ondernemerscompetenties die dan samen met jou als cursist geëvalueerd worden en waarbij je je eigen vooruitgang kan bijhouden.

Voor dit opleidingstraject baseren we ons op het boek ‘Aan het stuur van je eigen leven’ dat in 2018  verkozen werd tot het beste L&D  boek van het jaar bij Stimulearning. We schreven dit boek uit onze eigen ervaring als ondernemer en alle hindernissen en persoonlijke uitdagingen die daarbij komen kijken. We interviewden een heleboel ondernemers om te ontdekken hoe je je dromen waar kunt maken als ondernemer en hoe je op een goede manier zorg kunnen dragen voor jezelf en jezelf beter kunt leren kennen. Dit resulteerde in zeven deugden om aan het stuur te staan van je eigen leven en natuurlijk ook je eigen zaak. De deugden zijn gebaseerd op de zeven hoofdzonden. We stelden namelijk vast dat heel wat ondernemers veel keuzes moeten maken die soms conflicterend zijn. Ze worstelen met een schuld gevoel: maak ik wel de juiste keuze en welke offers moet ik doen?

Paktisch

De opleidingsreeks wordt 4 keer georganiseerd in 2020 en elke reeks bestaat uit 3 bijeenkomsten: 

De reeks van maart 2020

 • Dinsdag 17 maart van 9u30 tot 16u00
 • Dinsdag 24 maart van 9u30 tot 16u00
 • Dinsdag 31 maart van 9u30 tot 14u00

De reeks van april 2020

 • Dinsdag 21 april van 9u30 tot 16u00
 • Dinsdag 28 april van 9u30 tot 16u00
 • Dinsdag 5 mei van 9u30 tot 14u00

De reeks van juni 2020

 • Dinsdag 2 juni van 9u30 tot 16u00
 • Donderdag 11 juni van 9u30 tot 16u00
 • Dinsdag 16 juni van 9u30 tot 14u00

De reeks van oktober 2020

 • Dinsdag 6 oktober van 9u30 tot 16u00
 • Dinsdag 13 oktober van 9u30 tot 16u00
 • Dinsdag 20 oktober van 9u30 tot 14u00

Inschrijving kost 250 euro excl. btw (302,5 euro incl. btw) voor het volledige programma en het boek ‘Aan het stuur van je eigen’ leven is inbegrepen in de prijs. De opleiding gaat door in Aalst.

Inschrijven

Zin om aan te sluiten? Schrijf je dan in via dit formulier en we komen snel bij jou terug met meer praktische info:

Geef hier je naam en voornaam in
Geef hier je mailadres in
Geef hier de naam van je bedrijf in (als je reeds opgestart bent)
Geef hier je ondernemingsnummer in als je graag een factuur ontvangt.
Geef hier aan bij bij welk traject je graag wil aansluiten.

Op onze kalender kan je ook deze opleidingen terugvinden.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.