Dinobusters blijft digitaal paraat tijdens Corona

  • by

Never waste a good crisis…De afgelopen week was spannend en onzeker. Het organiseren van opleidingen en coachings op lokatie zal de komende tijd minder evident zijn en daarom zetten we alles in het gareel om onze klanten tijdens de crisis zoveel mogelijk vanop afstand verder te helpen.

Wil je toch graag fysiek bijeenkomen voor een workshop? Dan volgen we de raad op van de Belgische overheden en plannen dit best na de paasvakantie in. Tenzij het echt vroeger moet om belangrijke redenen, dan werken we in zo klein mogelijke groepjes, we voorzien ontsmettende alcohol en houden voldoende afstand tussen iedereen.

In dit nieuwsberichtje zetten we op een rij hoe we digitaal al heel wat gedaan kunnen krijgen. Heb je nog bijkomende vragen over onze dienstverlening ten tijde van Corona? Neem dan gerust contact op en we staan digitaal paraat!

De voortzetting van de opleiding ‘aan het stuur van je zaak’

Vanaf 21 april gaat een nieuwe reeks workshops van start (Aan het stuur van je zaak) voor (startende) ondernemers. De opleiding geeft praktische tools om met meer energie aan je onderneming te werken en doelgericht aan de slag te gaan. Indien de huidige maatregelen rond het coronavirus nog steeds actief zijn in die periode, zullen we de workshops via online coaching en streaming aanbieden. Met de post krijg je dan het boek toegestuurd. Alle leermateriaal ontvang je per mail of via een platform. De coaching zal niet in grote groep zijn, maar in kleine groepjes of zelfs individueel. Heb je bijkomende vragen hierover? Contacteer ons gerust!

Een digitaal opleidingsaanbod tijdens de crisis

Bedrijven of organisaties die overwegen één van onze masterclasses of workshops in de plannen tijdens de crisis kunnen dit in een online versie krijgen:

  • We geven het theoretisch gedeelte via een webinar
  • De coachende onderdelen van de masterclass doen we via videoconference in kleinere groepjes of individueel

Change management of strategisch advies

Door de Coronacrisis worden organisaties sterk uitgedaagd om de strategie of het business model te herzien. Hoe alles in goede banen leiden via change management? Agentschap Innoveren biedt subsidie aan KMO’s ( de KMO-Groeisubsidie) om strategisch advies in te winnen. Als je hiervoor beroep wil doen op Dinobusters, neem dan gerust contact op. We kunnen dan bekijken wat de meest gepaste vorm is om de analyse en het advies op te maken.

Copywriting gaat gewoon door

Regelmatig doen we ook copywriting voor websites, magazines en boeken. Deze opdrachten blijven we makkelijk uitvoeren en kunnen ook bijgeboekt worden. Interviews nemen we af via teleconferentie.

Tot slot wensen we alle zelfstandigen heel veel moed en kracht toe tijdens deze moeilijke tijd. Hopelijk slagen we er met zijn allen in deze crisis zo snel mogelijk op te lossen.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.