Het fysiek kantoor van Dinobusters is gesloten tijdens de coronacrisis

De afgelopen week kwam de ene annulering na de andere binnen omwille van corona. Het begeleiden van change trajecten verloopt nog steeds het beste als mensen effectief fysiek samen kunnen zijn. Daarnaast volgen we ook strikt de nieuwe maatregelen van de regering op om besmettingen zo veel mogelijk te vermijden. Met andere woorden, sinds eergisteren hebben we onze kantoren opgeruimd en gesloten zolang de richtlijnen rond Covid-19 blijven gelden. Nancy en Elke zijn digitaal aanwezig, thuis bij hun familie. Dus als er tijdens de lockdown vragen zijn of als we jullie vanop aftand kunnen helpen, contacteer ons gerust.

Nancy was als laatste op ons kantoor en de verleiding was groot om toch nog een klein ‘afscheidsfilmpje’ te maken. Hou jullie sterk en hopelijk tot binnenkort!

1 reactie op “Het fysiek kantoor van Dinobusters is gesloten tijdens de coronacrisis”

  1. Pingback: Kom mee... naar Webinar-land (1) - Dinobusters

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.