Hoe menselijke energie hoog houden in uitdagende tijden?

Nu we allemaal in ons kot zitten, hebben we bij Dinobusters een reeks webinars uitgewerkt. Webinars die tonen hoe je veerkrachtig en slim uit deze crisis kunt geraken. Wat heb je nodig om je organisatie future proof te maken? We combineerden kennis uit wetenschappelijk onderzoek met inzichten van militaire squads. In de militaire wereld zijn immers sterke inzichten rond strategie en veerkracht ontwikkeld.

Via deze blog zetten we graag onze webinars over dit topic eventjes in de kijker.

Open webinars via politeia

Volgende week zijn er 2 webinars ingepland bij Politeia. De eerste gaat over hoe je langdurig afwezigen op een goede manier kunt re-integreren op de werkvloer. Voor de crisis was dit al een grote uitdaging voor organisaties. Langdurig zieken of mensen die uit een lang verlofstelsel komen beleven een raar eerste-schooldag-gevoel. Communicatie is belangrijk, maar ook oog hebben voor de talenten en de mogelijkheden van de medewerkers. We delen een heleboel praktische tips en inzichten om dit op een vlotte manier toe te passen.

De tweede webinar gaat over hoe met een goed gevoel terug aan het werk gaan tijdens de exitperiode. We delen waardevolle inzichten om jouw strategie bij te sturen en in te zetten op het welzijn van alle medewerkers. Veiligheid is immers een gevoel en nu is het belangrijk dat iedereen de angst kan afschudden binnen een context die sterk afhangt van voorwaarden.

Meer info over deze webinars kan je vinden op onze kalender of rechtstreeks bij Politeia.

Webinars op maat van je organisatie

Naast de open webinars, zijn er ook webinars op maat. Trainingen die afgestemd zijn op jouw organisatiecontext. We voorzien tijdens deze sessies korte coachings afgewisseld met praktische kennis.

Op onze website is er een nieuwe stek gemaakt met een overzicht van de webinars die we geven. Eén van de webinars gaat over hoe met de nodige energie deze crisis te overwinnen. We hebben dit ontwikkeld via een leuke samenwerking met Flowspire.

Flowspire wordt geleid door Julie Heyvaert en heeft net zoals ons een passie voor het ontwikkelen van bedrijfsculturen. De samenwerking is ontstaan na een fijne ontmoeting op de 24Hour Reload van de Straffe Madammen. We bleken erg complementair te zijn en van het één kwam het ander.

De coronacrisis was het ideale moment om samen een 5-delige reeks te ontwikkelen rond veerkracht in moeilijke tijden. Ontdek het volledige programma op onze website en neem gerust contact op voor meer info!

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.