Nieuwe editie van het Dinobusters Magazine

  • by

Elk jaar publiceren we met veel enthousiasme een magazine waarin we jullie graag verwennen met leuke artikels, verhalen en praktische tools. 2020 was alvast een heel speciaal jaar. We werden wereldwijd getroffen door een pandemie en daardoor werd ons leven toch wat op zijn kop gezet.

De pandemie heeft heel wat onzekerheden en ook angsten met zich meegebracht. Daarom hebben we dit magazine volledige gewijd aan hoe je terug op een positieve manier vooruit kunt kijken. We delen heel wat inspiratie om te herbronnen met je organisatie en vooral ook gezond en veerkrachtig te blijven.

Het nieuwe Dinobusters magazine kan je gratis downloaden via onze shop (laat gewoon even je gegevens na bij het uitchecken). Wil je liever knus in de zetel zitten met een papieren exemplaar. Dan kan je dat makkelijk aankopen voor een zacht prijsje in de webshop.

Alvast heel veel leesplezier en vooral blijven volhouden! Samen komen we hierdoor.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.