Dinobusters verlengt haar QFor-label

  • by

Sinds 2019 is Dinobusters de trotse bezitter van het QFor label. Dit label verdien je als je slaagt voor een grondige audit van al je bedrijfsprocessen. Omdat we zo’n klein bedrijf zijn is het een flinke uitdaging om alle processen volgens deze hoge norm in te richten. We hadden dus dit jaar een tussentijdse audit om onze werkpunten bij te werken en…we zijn geslaagd!

Waarom investeren we in zo’n audit? Het is voor onze klanten fijn om te weten dat alles wat we doen volgens een bepaalde kwaliteitsmaatstaf gebeurt. Je kunt wel zelf zeggen dat je goed bent, maar het komt nog geloofwaardiger over als dat ook bevestigd wordt via een onafhankelijke audit.

Van zodra je geslaagd bent voor deze audit, kom je terecht in een databank. Deze databank toont alle bedrijven die volgens deze kwaliteitsnorm werken en is bovendien op Europees niveau erkend.

We zijn in elk geval trots dat we erin geslaagd zijn dit label te behalen.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.