De nieuwe opleidingsbrochure is er!

  • by

Het afgelopen jaar is er flink wat veranderd in veel organisaties. De coronacrisis heeft onze manier van leren meer digitaal gemaakt en tegelijk doen beseffen dat sommige coachings makkelijker verlopen op een fysieke manier. We zagen door de crisis ook nieuwe noden ontstaan op vlak van opleidingen.

Zo werden meer vragen gesteld over hoe beter te communiceren als je werkt vanop afstand. Daarnaast is er ook een toename aan meer aandacht voor welzijn op het werk en duurzame inzetbaarheid van personeelsleden. Bij Dinobusters geven we reeds jaren workshops in deze topics, maar de inhoud is de afgelopen jaren wat veranderd en ook het wetenschappelijk onderzoek heeft niet stilgestaan. Tijd dus voor een update van ons opleidingsaanbod.

In onze nieuwe brochure ontdek je niet alleen ons standaardaanbod van opleidingen in HR, communicatie en change. We geven ook een mooi overzicht van webinars die momenteel erg populair zijn. Zo kan je zelf de afweging maken om fysiek of digitaal een workshop in te plannen, afhankelijk van de behoeften die er momenteel zijn op de werkvloer.

Heb je iets gezien in de brochure dat je aanspreekt? Neem dan gerust contact op en we maken dan een voorstel op maat. De prijs van een opleiding hangt namelijk af van onder welke vorm je ze graag wil (online of fysiek) en met hoeveel deelnemers je zult zijn.