Tijd en energie… een kostbaar goed…

Jeuj! De lente is bijna in het land! En dat voel je in alles: eindelijk terug lentekriebels, de krokusjes en paasbloemen komen piepen, de tulpen in huis brengen maken de lente zelfs tastbaar. Mijn favoriete seizoen is aangebroken – zoveel is zeker.

Hadden jullie het ook nodig, na die grijze, natte en donkere dagen – eindelijk een sprankeltje zon?

Met de lentekriebels kwamen bij ons ook de “opleidingskriebels” terug. Want in samenwerking met Uitgeverij Politea gaan we dit voorjaar de krachten bundelen voor een tweedaagse training rond  tijd- en energiemanagement.

Waarom deze training?

We hebben er allemaal wel eens last van: 1001 dingen te doen – liefst van al tegelijk – altijd achter de feiten aanhollen en niet goed weten wanneer er ooit nog eens een rustpunt aankomt.  Je hebt het zelfs zo druk dat je zelfs geen tijd hebt om iets deftig af te werken – waardoor je leeg en moe bent op het einde van een werkdag.

Daarom hebben we deze 2daagse training ontwikkeld. Omdat we willen dat mensen in organisaties terug de controle krijgen over hun tijd en energie. Er is immers niets zo democratisch als tijd (we hebben er allemaal 24u per dag van, ongeacht rang of stand) – terwijl het tegelijkertijd zo ongrijpbaar aanvoelt. We willen mee onze schouders zetten onder het bewustzijn rond tijd- en energiemanagement, zodat we als samenleving een collectieve burn-out kunnen afwenden.

Schermafdruk 2016-12-21 22.25.05

Wat mag je verwachten?

In deze tweedaagse opleiding krijg je inzichten over de verschillende types van tijd, welke tijd-opslorpers we allemaal hebben en doen we concrete oefeningen over hoe we die op een efficiëntere manier kunnen gebruiken. We zoemen verder in op het verband tussen tijd en energie en wat dat eigenlijk ook met onze hersenen te maken heeft. We maken de brug met de torenhoge uitdaging van burn-out, waar élke medewerker in élke organisatie vandaag de dag mee geconfronteerd wordt.

Op het einde van de twee interactieve trainingsdagen ga je naar huis met een rugzak tips en tricks naar huis, om zelf mee aan de slag te gaan. Omdat wij nu eenmaal willen leren vissen… Tussen de 2 trainingsdagen krijg je bovendien iedere werkdag een uitdaging om je er in de praktijk mee aan de slag te gaan.

Schermafbeelding 2015-11-15 om 10.10.01

Benieuwd?

Noteer dan alvast 24 april en 8 mei 2017 met stip in je agenda en schrijf je in 🙂 Meer info op de site van Politeia, bij training tijd- en energiemanagement

 

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.