Dinobusters wint raamovereenkomst met Syntra

Net voor de kerstvakantie kregen we het fijne nieuws van Syntra dat we samen met 3 andere organisaties gekozen zijn om ondernemers te helpen hun competenties aan te scherpen. Deze opdracht is er gekomen nadat in 2018 besloten werd om de opleiding bedrijfsbeheer af te schaffen. Syntra en Unizo werden uitgedaagd om na te denken over een nieuw en vooral relevant aanbod voor zowel gevestigde als startende ondernemers. We hielpen toen al bij de uitwerking van een goed communicatieplan en nu is dus het moment aangebroken om het aanbod uit te rollen in de praktijk.

Aan het stuur van je leven én onderneming

Welk deel zal Dinobusters opnemen? We zullen in 2020 een traject lanceren om jezelf als ondernemer persoonlijk te blijven ontwikkelen en we geven coaching om doelgericht te leren werken. Ondernemen is namelijk een enorm zware job en het is niet voor niets dat er veel burn-outs zijn bij zelfstandigen. Je werkt de klok rond en om een leefbaar loon te kunnen uitbetalen moet je flink wat omzet draaien gelet op de hoge belastingdruk in dit land. Naast de uitwerking van een slim business plan moet je dus vooral als ondernemer oplossingen bedenken om makkelijker je doelen te behalen en ook fris en gezond te blijven. Wat kost energie en wat geeft energie?

Ook wij liepen als ondernemer af en toe tegen een muur. We waren hard op zoek naar manieren om het beter te doen en vooral steun om het vol te houden. Om een antwoord te vinden op onze vragen en onzekerheden trokken we de wijde wereld in. We interviewden ondernemers en grasduinden in wetenschappelijke studies. Hieruit vloeide ons boek ‘Aan het stuur van je eigen leven’ uit voort. Het boek toont een wiel van 7 deugden die je kan inzetten om je toekomst te maken en weerbaarder te zijn tegen al die veranderingen en turbulente uitdagingen waar je als ondernemer tegenaan moet boksen. Dit boek is meteen ook de format voor het traject dat we voor Syntra zullen uitrollen.

De volgende stap

Na het kerstverlof zullen we dit traject uitwerken en van zodra de data zijn ingepland, geven we een seintje via onze site en de sociale media. Wie nu al interesse heeft, kan gerust mailen naar info@dinobusters.be en dan houden we je persoonlijk op de hoogte.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.