Gig-workers anno 2021: Wij zijn op zoek!

In een vorige blog vertelden we jullie over de samenwerking die we vanuit Dinobusters zijn aangegaan met  Vlerick50 Koffies en GIGHOUSE. We willen immers meewerken aan onderzoek over tijdelijke werkkrachten, freelancers, mensen die ‘just in time’ de noden van bedrijven gaan verhelpen – de zogenaamde “gig-workers”.

We zijn er immers van overtuigd dat dit freelance landschap én het aantal gig-workers de komende jaren enorm zal stijgen. De huidige corona-uitdagingen zorgt er namelijk voor dat sommige sectoren een ongeziene groei kennen, terwijl anderen met moeite kunnen overleven. Snel schakelen is belangrijker dan ooit, zowel voor de bedrijven als voor degene die in deze freelance contracten werken. Het is voor ons dan ook énorm belangrijk dat dit type ondernemers goed ondersteund wordt in het opstarten en uitbouwen van een duurzame loopbaan.
 
Met andere woorden: Vlerick50 KoffiesGIGHOUSE en Dinobusters bundelen hun krachten. Samen zetten we onze schouders onder deze grote gig-workers studie. En dat doen we in verschillende stappen.

In de eerste fase van de studie willen we voornamelijk inzichten krijgen over hoe deze freelancers of gig-workers hun carrièrepad zelf zien, en welke noden zij hebben.

In een tweede fase willen we met de concrete noden aan de slag. 
 

We need you!

Net voor die reden zijn we op zoek naar toffe, enthousiaste en dynamische freelancers die zich op de volgende 3 momenten kunnen vrijmaken om hun mening, inzichten en noden mee te geven.

Op deze 3 onderstaande momenten, willen we in kleine groepen (max 12 personen) het gesprek openen over jullie loopbaan, jullie leefcontext en meteen aan de slag gaan met enkele concrete ideeën.

Snacks, drinken en lunch worden telkens voorzien. Achteraf krijgen jullie ook een waardebon van €75 als bedanking voor jullie deelname.

Data & Locaties

Dinsdag 6 juli om 10u30 – 14u00

Locatie: Girlsmode, Ankerrui 12, Antwerpen

Vrijdag 13 augustus om 9u30 – 15u00

Locatie: Vlerick Business School, Gent

Maandag 13 september om 9u30 – 13u00

Locatie: Vlerick Business School, Gent

Ben jij dus een enthousiaste en dynamische freelancer of gig-worker en ben jij beschikbaar op de 3 bovenste momenten?

Schrijf je dan hieronder in!

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.